13.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaInfocentarKoncerti učenika UŠ Luke Sorkočevića i Dubrovačkog simfonijskog orkestra

Koncerti učenika UŠ Luke Sorkočevića i Dubrovačkog simfonijskog orkestra

Kao i svake godine u ožujku, mladi glazbenici, učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića, nastupit će na koncertu s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Slobodana Begića. Koncerti će se održati u četvrtak, 12. ožujka u 11.30 sati te u petak, 13. ožujka u 20 sati u tvrđavi Revelin.


U četvrtak s orkestrom nastupaju Paula Ćatić, violina; Đive Ćatić, violončelo; Lovro Marković, violončelo; Iva Nodilo, violončelo i Nika Vidojević, flauta, dok će na koncertu u petak nastupiti Marta Kekez, violončelo; Nevia Miloslavić, flauta; Ivana Đanić, violina; Livia Glavinović, oboa; Nina Zvone, violončelo; Valentina Elizabeta Šilje, sopran; Lovro Čuikin, fagot; Ana Vidojević, violina i Paula Bukvić, violina.

Koncert DSO-a u učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića dugogodišnja je tradicija kojom se daje prilika vrijednim i talentiranim mladim glazbenicima nastupiti s orkestrom kao profesionalnim glazbenim sastavom. Možda baš neki od njih jedan dan budu članovi ovog orkestra!

Svi su dobrodošli podržati mlade glazbenike na koncertima, a za ulaznice mogu kontaktirati broj telefona 417 110 ili se informirati u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra radnim danima od 9 do 14 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA