21.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaDupromoLanguage School "Panda": prva dubrovačka stanica jezične izvrsnosti iz koje izlaze građani...

Language School “Panda”: prva dubrovačka stanica jezične izvrsnosti iz koje izlaze građani svijeta!

Prva generacija malenih “engleza” koja je izašla iz “Pande”, danas su odrasli ljudi. I nitko od njih, iz te generacije 1999-te, sigurno nije zaboravio prve riječi na engleskom koje ih je podučila njihova teacher mr.sc. Eneja Berković-Borovina, profesorica engleskog, španjolskog i švedskog jezika. Ona i danas ističe kako je “učenje stranog jezika puno lakše u djetinjstvu, a još je lakše kad se djeca pri tome mogu zabaviti”. Kao što mogu u “Pandi” u kojoj su upravo upisi u tijeku.

Poklonite Vašem djetetu engleski jezik!

Opet u Pandi – rano učenje za najmlađe đake – nakon nekoliko godina pauze i mnogobrojnih upita veselimo se objaviti da ove godine opet organiziramo Early Learning Course – tečaj posebno osmišljen za djecu od 3-4 godine (djeca rođena 2019. i 2020. godine). Imali smo veliku sreću da se našem timu pridruži diplomirana učiteljica engleskog iz Kanade, koja, ne samo da je izvorni govornik, nego je i vrlo stručna u svojem području.

Naš program Play&Learn – otvorili smo našu školicu u Dubrovniku davne 1999. godine i od tada skupljamo materijale i iskustvo, naš prostor je opremljen i prilagođen za rano učenje i rad sa djecom, a metodologija rada primjerena je dobi, mogućnostima i potrebama svakog djeteta. Djeca uče bez opterećenja, kroz igru, sve aktivnosti imaju svoju lingvističku i didaktičku vrijednost (pjesmice, igrokazi, gluma, čitanje priča, natjecanje u grupama, igre pogađanja riječi…).

Izvorni govornik za cijeli život – Što ranije dijete počinje učiti strani jezik lakše će svladati izvorni naglasak, zapanjujućom brzinom će naučiti oponašati izvornog govornika. Roditelji su fascinirani odličnim izgovorom i to je vještina koju poklanjate vašem djetetu za cijeli život i koju je kasnije gotovo nemoguće usvojiti. Istraživanja potvrđuju izvanrednu sposobnost mladih umova da usvoje jezik kroz razigranu interakciju i imitaciju. Rano učenje postavlja temelj znanja engleskog za cijeli život.

Moje dijete upija kao spužva – znanstveno je dokazano da SVA djeca u razvojnoj fazi od treće ili četvrte godine jezik ne uče nego „usvajaju“ – lako i prirodno. Djeca ne uče svjesno nego kroz igru i oponašanje odraslih, kako svoj materinji jezik tako i bilo koji drugi strani jezik, puno brže i lakše od odraslih. Kada odraste Vaš dijete neće nikada imati strah od izražavanja na stranom jeziku i pogrešaka. S odrastanjem dolazi do pada sposobnosti učenja jezika i pravilnog izgovaranja, još uvijek se ne zna točno zašto, neki istraživači tvrde kako je uzrok manja promjenjivost i prilagodljivost mozga u odrasloj dobi…

Kontinuirano učenje do kraja osmog razreda – kontinuitet je jedna od temeljnih vrijednosti naše škole. Tečajevi se nastavljaju sve do osmog razreda i osmišljeni su tako da se nadograđuju na prethodno znanje i entuzijazam za učenjem engleskog raste kada djeca uvide koliko vješto mogu komunicirati. Naši polaznici već u petom razredu koriste prošlo vrijeme i usvajaju gradivo koje je puno opširnije i složenije nego ono školsko. Suvereno vladaju engleskim jezikom te učenje za njih više ne predstavlja opterećenje već zadovoljstvo praćeno odličnim ocjenama.

U našoj školi organiziramo tečajeve 2xtjedno 60 min za djecu 3-6 godina i tečajeve 1xtjedno 90 min za djecu 1.-8. razred. Bez opterećenja djeca su čitavo vrijeme aktivno okružena jezikom i nakon par godina ga koriste prirodno i bez zadrške. U rujnu imamo probne ogledne sate za sve uzraste. Broj mjesta je ograničen. Također organiziramo jutarnju igraonicu i proslave rođendana.

Za više informacija i upis budući polaznici mogu kontaktirati Panda Language School na 098819008 ili poslati e-mail na playschoolpanda@gmail.com.

Krenite na putovanje jezične izvrsnosti koje mlade umove oblikuje u samouvjerene građane svijeta!

INFO&UPISI: 098819008; playschoolpanda@gmail.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA