23.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaLifestyleKalamotezi se pitaju - zašto je zapušten vidikovac u koji je...

Kalamotezi se pitaju – zašto je zapušten vidikovac u koji je uloženo 120 000 kn javnog novca?

Mještani Kalamote poslali su nam fotografije vidikovca, koji je prošle godine uređen u Donjem Čelu,a danas je potpuno zapušten. Njihovo pismo prenosimo u cijelosti.

“Prije nešto više od godinu dana završeni su radovi na projektu rekonstrukcije javnog sanitanog objekta u Donjem Čelu na otoku Koločepu. Na krovu objekta uređen je vidikovac s ogradom, na koji je postavljena klupa za odmor. Okoliš s pripadajućim parkom krajobrazno je uređen mediteranskim biljem.

Iz Grada Dubrovnika najavili su da će se prostor vidikovca opremiti rasvjetnim tijelima, no to se nije dogodilo. Uređenje spomenutog prostora vodila je tvrtka Vrtlar Dubrovnik d.o.o. i za to je bilo predviđeno oko 120.000 kuna. Na fotografijama se vidi kako taj prostor izgleda danas. Stoga se pitamo zašto je na hortikulturno uređenje potrošena spomenuta svota novca kad nadležne institucije nisu imale u planu održavati isti? Je li navedeni prostor parka predviđen jedino za turiste pa je zbog toga sve trenutno zaraslo i imamo li mi stalni stanovnici otoka pravo pristupa?”, pišu mještani Kalamote.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA