20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 29 rujna, 2022
NaslovnicaLifestyleJEDINSTVO NAS ČINI JAČIMA: Graditelji Pelješkog mosta donirali 800 tisuća kuna, osigurali...

JEDINSTVO NAS ČINI JAČIMA: Graditelji Pelješkog mosta donirali 800 tisuća kuna, osigurali i dodatne zaštitne maske

Krizne i izvanredne situacije, kao ova u kojoj se trenutno nalazimo, često dovode do velikih humanih gesta. Jedna takva dolazi upravo iz Kine, točnije tvrtke China Rode and Bridge Corporation, izvođača i graditelja Pelješkog mosta, putem koje će se konačno ostvariti kopnena veza dubrovačkog kraja i ostatka Republike Hrvatske. Na svojim službenim stranicama objavili su da donirali 800 tisuća kuna za borbu protiv širenja korona virusa u Hrvatskoj, a uz to su se pobrinuli da u hrvatsku stigne novi kontingent zaštitnih maski.

– China Road and Bridge Corporationa, izvođač i graditelj Pelješkog most, izvođač i graditelj projekta od strateške važnosti za Republiku Hrvatsku – Pelješkog mosta, u utorak, 31. ožujka, uplatio je iznos od 800 tisuća kuna na račun koji je Vlada Republike Hrvatske otvorila za uplatu donacija za pomoć u borbi protiv virusa COVID-19 – poručili su putem svoje službene stranice.

Osim novčanog doprinosa CRBC se pobrinuo da u Hrvatsku stigne novi kontingent kirurških, zaštitnih maski. Na priloženima fotografijama paketa pomoću uz nacionalne zastave, ističe se i prigodna poruka koja glasi : Jedinstvo nas čini jačima.“

„CBRC je siguran da će Hrvatska uspješno suzbiti COVID-19. Kao društveno odgovorna kompanija CBRC će nastaviti čvrsto podupirati hrvatsku Vladu i hrvatske građane u borbi protiv koronavirusa“, zaključuje se u poruci podrške.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA