20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 29 rujna, 2022
NaslovnicaVijestiJedan muškarac u dubrovačkoj bolnici izoliran, čeka se rezultat testa na koronavirus

Jedan muškarac u dubrovačkoj bolnici izoliran, čeka se rezultat testa na koronavirus

Služba za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije trenutno nadzire 86 osoba koje su u kućnoj samoizolaciji, a dvije osobe su i dalje u karanteni. U ovome trenutku u Općoj bolnici Dubrovnik je hospitalizirana i u izolaciji jedna muška osoba, hrvatski državljanin, kojem je uzet uzorak na COVID-19 infekciju. Prenisimo informacije Službe za epidemiologiju.

Do 16. ožujka Službi za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije ukupno je pristiglo rješenja graničnih sanitarnih inspektora o nadzoru 455 osoba.

Od toga nad 205 osoba završen je zdravstveni nadzor i sve osobe nisu imale simptoma na koronavirusnu infekciju. Trenutno se provodi zdravstveni nadzor nad 86 osobe koje su kućnoj samoizolaciji. Dvije osobe su još uvijek  u karanteni.

U ovom trenutku u Općoj bolnici Dubrovnik je hospitalizirana i u izolaciji jedna muška osoba, hrvatski državljanin, kojem je uzet uzorak na COVID-19 infekciju.

Prema podacima Lučkih uprava na području DNŽ nije bilo uplovljavanja većih brodova sa stranim putnicima. Trenutno se u luci Dubrovnik Gruž nalazi jedrilica koja je uplovila jučer iz Grčke s dvoje članova posade, muškarcem i ženom, koji su u samoizolaciji i njihov povratak u Grčku očekuje se sutra zrakoplovom iz Zračne luke Dubrovnik.

U Zračnu luku Dubrovnik danas tijekom dana u redovnom međunarodnom zračnom prometu sletio je jedino zrakoplov British Airways-a. Na letu BA2680 iz Londona je bilo 26 putnika i svi su pregledani od strane graničnih sanitarnih inspektora.

Zračna luka Dubrovnik danas očekuje još letove Croatia Airlines iz Zagreba i letove charter prijevoznika Freebird Airlines Europe za kojeg danas očekujemo da neće imati putnika u dolasku već samo u odlasku.

U iduća tri dana Zračna luka Dubrovnik očekuje manji promet pa će tako sutra, 17. ožujka, osim Croatia Airlines i Trade Air-a koji lete na domaćim destinacijama letjeti još samo Aegean Airliens prema Ateni. U srijedu, 18.ožujka je slična situacija i na međunarodnim linijama prometovat će samo British Airways za London i Turkish Airlines za Istanbul. U četvrtak se očekuje samo let Turkish Airlinesa za Istanbul dok će Croatia Airlines prometovati na domaćim letovima za/iz Zagreba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA