30.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiJe li Vlahušić baš uvijek kriv za "mrak" na Montovjerni?

Je li Vlahušić baš uvijek kriv za “mrak” na Montovjerni?

Stanovnici Montovjerne bili su jučer bijesni na ponovni nestanak struje, što ni ne čudi na +30. Tvrdili su nam kako je ponovno, zbog građevinskih radova koje izvodi tvrtka Mladena Vlahušića prekinut kabel i napoj struje, te su se pitali tko zapravo plaća sve te brojne izlaske majstora iz “Elektrojuga” i popravke koji nastaju zbog propusta pojedinaca. Stanovnici Montovjerne, naime, već godinama, otkad je počela velika izgradnja na tom području grada nemaju mira, buka im je konstantna, ponekad i nepodnošljiva, o prašini i gužvi na (pre)uskoj cesti ne treba puno niti pisati, svi koji su ikad prošli do vrha Montovjerne dobro znaju što znači mimoići se vozilima ili se parkirati uz put. Vlahušić koji u izgradnji dviju stambenih objekata sudjeluje kao podizvođač je tvrdio kako on nije kriv za jučerašnji nestanak struje, a stiglo nam je i službeno očitovanje iz HEP-a.

-Nestanak električne energije na Montovjerni na niskonaponskom izvodu iz Trafostanice Montovjerna 3 prijavljen je 9. srpnja 2021. u 9.37 sati. Po izlasku na teren pristupilo se selekciji segmenta niskonaponske mreže u kvaru. Kvar je saniran privremeno te tijekom vikenda nisu zabilježeni ispadi u napajanju. Dana 12. srpnja, u vremenu od 8.30 do 13.30 sati pristupilo se trajnoj sanaciji kvara, mikrolokaciji kvara, građevinskim radovima te elektromontažnim radovima sanacije kvara na kabelu – odgovaraju iz Elektrojuga, čime, čini se, ovoga puta “anuliraju” Vlahušićevu krivnju, jer u nastavku dodaju:

  • -Posljednji put na istom kabelskom izvodu prekidi su zabilježeni 2. i 5. listopada 2020. godine kao posljedica građevinskih radova u trupu ceste. Tom prilikom troškove popravka snosio je izvođač radova odgovoran za prekid.

Eto, čini se da nije baš uvijek Mladen Vlahušić kriv za “mrak” na Montovjerni. Iz Elektrojuga kažu kako je kvar popravljen, pa bi sad valjda stanovnici Montovjerne mogli malo i predahnuti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA