6.8 C
Dubrovnik
Subota, 29 siječnja, 2022
NaslovnicaPolitikaJadran Barač smatra da treba odgoditi nabavku tri zglobna niskopodna autobusa, jer...

Jadran Barač smatra da treba odgoditi nabavku tri zglobna niskopodna autobusa, jer kruzeri otkazuju

Sjednica Gradskog vijeća najavljena je za srijedu, 18. ožujka, i na njoj bi se između ostaloga trebala naći i točka o davanju suglasnosti trgovačkom društvu Libertas Dubrovnik d.o.o. za sklapanje ugovora o operativnom leasingu na razdoblje od sedam godina za nabavku tri nova zglobna niskopodna autobusa. Povodom ove točke na svome fb se oglasio i SDP-ov Jadran Barač koji smatra da bi ovu točku ipak trenalo odgoditi.

-Sljedeći tjedan na sjednici vijeća bi trebali dati suglasnost Libertasu d.o.o. za operativni leasing u iznosu od 8 milijuna kuna u cilju nabave tri nova zglobna niskopodna autobusa za shuttle bus koji bi prevozio goste s kruzera. No, s obzirom na epidemiju virusa te potencijalno otkazivanje uplovljavanja kruzera za ovu sezonu i tradicionalni manjak vozača u Libertasu (prošlu sezonu su spašavali ZET-ovi vozači iz Zagreba uz ogromne troškove), ovu točku bi trebalo odgoditi – napisao je Jadran Barač.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]