31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaIva Laterza Obuljen i Dubravka Tullio otvaraju zajedničku izložbu

Iva Laterza Obuljen i Dubravka Tullio otvaraju zajedničku izložbu

Hotel Rixos Premium Dubrovnik nastavlja s prikazom radova dubrovačkih umjetnica. Nakon uspješne suradnje s Nikolinom Šimunović, otvara grupnu izložbu slikarica Ive Laterza Obuljen i Dubravke Tullio.

Umjetnice izlažu radove koji prikazuju intimističku perspektivu krajobraza grada u kojem su odrastale. Bit će zanimljivo vidjeti radove dviju umjetnica koje su odrasle u istom gradu, no doživljaj krajobraza prikazuju na njima svojstven doživljaj.

Izložbeni galerijski prostor koji se proteže cijelim devetim katom hotela, otvoren je za javnost gdje će se osim otvorenja sljedeći dan, 8. srpnja, u podne održati Art talk s umjetnicama koje će dati uvid u njihov stvaralački proces.

Petak, 7. srpnja, s početkom u 19:30 sati, održat će se otvorenje grupne izložbe dubrovačkih umjetnica Ive Laterza Obuljen i Dubravke Tullio u galerijskom prostoru hotela Rixos Premium Dubrovnik, Liechensteinov put 3.

Ukoliko propustite otvorenje, prilika za druženje s umjetnicama je već sljedeći dan, subota 8. srpnja u podne kada će umjetnice dati uvid u proces stvaranja svojih radova na Art talku gdje će se potaknuti dijalog između publike i umjetnica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA