29.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiIsta hladnjača, koja je prije tri mjeseca dobila kaznu od 12 000...

Ista hladnjača, koja je prije tri mjeseca dobila kaznu od 12 000 kuna, opet se provukla kroz vrata od Grada

Isti kamion, hladnjača, koja je prije tri mjeseca zapela u Vratima od Ploča pokušavajući ući u povijesnu jezgru bez dozvole, danas je opet stvorila zastoj na istom mjestu, pokušavajući se, dimenzijama neprilagođena kamenim vratima “provući” do Straduna.

Fotografije su objavljene i ovog puta u FB grupi Gradskog kotara Grad, uz komentare kako kazna koju je prije tri mjeseca napisao Odsjek za komunalno redarstvo, očito nije dovoljno velika kako bi spriječila ulazak u Grad bez dozvole.

Podsjetimo, početkom svibnja ove godine, građani su snimili, isti kamion, riječkih registracijskih oznaka, koji je jedva prošao kroz “druga” Vrata od Ploča u Ulicu sv. Dominika, pritom zapinjući o kameni svod vrata.

Hladnjača koja je zapela na ulazu u Grad uopće nije imala odobrenje komunalaca

Komunalno redarstvo je potom izvršilo pregled videonadzora te je utvrđeno da je dana 04. svibnja 2022. godine dostavno vozilo, tzv. „hladnjača“, registarskih oznaka i broja RI4466N  prometovalo pješačkom zonom – Ulicom svetog Dominika u Dubrovniku, bez odobrenja Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika. Podnijeli su prekršajni nalog te ispisali kazne za pravnu osobu 10,000.00 kuna i odgovornu osobu pravne osobe 2,000.00 kuna.

Tad su zbog sumnji u oštećenje kamenog svoda, djelatnici Odsjeka za komunalno redarstvo obavijestili policiju poradi utvrđivanja eventualno nastalog oštećenja.

No sve to očito nije dovoljno da bi se ovakvi ulasci spriječili. Što je sljedeće? Hoće li i neki šleper zaključiti kako i on možda može ući na Stradun?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA