13.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaLifestyleIspunite kreativno dan uz pomoć Dječeg vrtića Župa dubrovačka

Ispunite kreativno dan uz pomoć Dječeg vrtića Župa dubrovačka

Iz dječjeg vrtića Župa dubrovačka promišljaju kako kreativno i edukativno provesti s djecom kući dan.

“Poštovani roditeljilji, pred nama je svakako neizvjesno razdoblje trajanja pandemije, čiji će tijek zasigurno ovisiti o poštivanju propisanih mjera. U ovim izvanrednim okolnostima prisilno smo prekinuli neposredan rad u vrtiću i razišli se bez pozdrava i dogovora o daljnjoj komunikaciji. Prisilno su se promijenile navike, način života djece, vas roditelja, a i svih nas. Vjerujemo da i u ovim neizvjesnim trenucima “radosno” provodite vrijeme kod kuće sa svojom djecom.


Moguće je da nam svima u novonastaloj situaciji ponestane, ponekad, ideja i sadržaja.

Od samog početka u našem vrtiću promišljamo o tome kako, i na koji način, pomoći djeci i vama da lakše prebrodite ovo zahtjevno razdoblje.

Sad u ovom trenutku kao oblik komunikacije na daljinu koristit ćemo: web stranicu vrtića, telefon u dežurstvu i e-mail adresu vrtića. Kao dodatnu pomoć na web stranici nudimo vam i nudit ćemo u narednom periodu sve što je vezano za vrtić, djecu i vas roditelje.

Objavljivat ćemo sve odluke Civilnog stožera i Osnivača, odluke vezane za rad i početak rada vrtića, cijenu vrtića…(sve sadržaje vezane za organizaciju vrtića). Nudit ćemo vam i edukativne materijale, razne linkove (neke smo i već ponudili), zabavne sadržaje, smjernice koje potiču učenje, korisne informacije i sve što je vezano za djecu od jedne godine života do polaska u školu, koje možete birati prema svom interesu. 

Osim stručnog tima i ravnateljice, svoje vještine i znanja stavit će na raspolaganje i odgojiteljice. 

Poruka je: čitajte web stranicu Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Također, možete koristiti telefon u dežurstvu: 020/ 485 – 029 svakim danom od 7 do 15 sati. Upite, kao i povratne informacije možete slati na e-mail adresu: vrtic.zupa@gmail.com, kao i do sada. Na gore navedeni telefon i e-mail adresu možete tražiti i psihološki savjet svaki dan.

Budite pozitivan primjer poštivanja naputaka Kriznog stožera s vjerom u prolaznost krizne situacije i ako ikako možete “ostanite doma”. 

Ravnateljica i stručni tim Dječjeg vrtića Župa dubrovačka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA