31.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarHRVATSKA VOLONTIRA Prijavljeno preko 140 volonterskih aktivnosti, priključio se i Dubrovnik

HRVATSKA VOLONTIRA Prijavljeno preko 140 volonterskih aktivnosti, priključio se i Dubrovnik

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri i brojne organizacije koje uključuju volontere i ove godine pružaju priliku građanima da se uključe u volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici, te vas pozivamo da pronađete aktivnost koja vas inspirira, povedete članove i članice vaših obitelji i zavolontirate se s nama!

Manifestacija Hrvatska volontira ove se godine održava od 23. do 26. rujna, a ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom.

Dobro je što ste tu.

Hvala što ste tu.

Ove godine, a potaknuti pandemijom Covida -19,želimo staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje i odati priznanje volonterima promovirajući primjere dobre prakse kroz kratke videe o volontiranju koje možete pronaći na Youtube kanalu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva: https://bit.ly/32H3AXv .

Pozivamo sve organizatore volonterskih aktivnosti i volontere/ke da prilikom provedbe volonterskih aktivnosti poštuju epidemiološke mjere i paze na sebe i druge.

“U Dubrovniku su do sada  prijavljena tri  događanja: Poduka o kognitivnoj psihologiji za mlade i Subota za učenje udruge Bonsai te Panel diskusija “Teorije zavjere” koju organizira  Poslijediplomsko središte Dubrovnik Sveučilišta u Zagrebu no vjerujemo kako će se do početka akcije pridružiti još organizatora volontiranja” kazala je Anja Marković ispred Udruge Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA