31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaHDZ danas bira predsjednike i potpredsjednike lokalnih organizacija - Franković i Bačić...

HDZ danas bira predsjednike i potpredsjednike lokalnih organizacija – Franković i Bačić bez protukandidata

Hrvatska demokratska zajednica danas provodi unutarstranačke izbore. Biraju se nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija.

Ukupno 209.271 članova stranke s pravom glasa će na ukupno 576 biračkih mjesta, po načelu jedan član jedan glas, birati predsjednike i potpredsjednike općinskih i gradskih organizacija i organizacija HDZ-a gradskih četvrti, predsjednike i potpredsjednike Županijskih organizacija i zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, općinske i gradske odbore i odbore gradskih četvrti te izaslanike za izborne skupštine Županijskih organizacija i Gradske organizacije HDZ-a Zagreba. Birališta će biti otvorena od 8 do 19 sati.

U našoj Županiji, za predsjednika dubrovačkog HDZ-a kandidirao se samo aktualni predsjednik Mato Franković. Za tri potpredsjednika kandidati su:Marko Potrebica, Zrinka Raguž i Blaž Pezo.

U Županijskoj organizaciji također jedini je kandidituru istaknuo dosadašnji predsjednik Branko Bačić. Veća odstupanja ne očekuju se niti na razini općinskih ogranaka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA