27.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGradonačelnikova čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Gradonačelnikova čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

U povodu današnjeg Svjetskog dana učitelja, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku svima onima koji obavljaju ovaj važan posao. Čestitku donosimo u nastavku:

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, 

U povodu Svjetskog dana učitelja kojeg danas obilježavamo želim vam uputiti čestitke i zahvaliti vam u svoje osobno ime i ispred Grada Dubrovnika, na iznimnom svakodnevnom doprinosu, trudu i znanju kojeg ulažete u obrazovanje naših mladih naraštaja. 

Učiteljski poziv plemenit je i vrlo vrijedan način djelovanja, no zahtjeva vrlo visoku razinu odgovornosti, razumijevanja i povjerenja, posebice u današnjim vremenima, vremenima društvenih izazova i  digitalizacije. Ujedno, poziv je to koji iziskuje napore i nastojanja da našim učenicima olakšate školovanje, te učinite ljepšim čitav proces njihova odrastanja. 

Neprocjenjiva je vaša uloga, mudrost i entuzijazam, jer djecu i mlade uz roditelje pripremate za život i potičete da sada i u budućnosti budu uspješni, dobri i pošteni ljudi. 

Kvalitetno školovanje siguran je temelj za perspektivnu budućnost jednog društva. Nastavite i dalje kroz vašu profesiju raditi kako bi našim mladima pomogli u otkrivanju vlastitih potencijala, dajući im na takav način smjernice koje će ih poticati da uvijek ostanu željni učenja, ohrabreni pred novim iskustvima i ispunjeni zadovoljstvom nad svojim izvršenim zadaćama. 

Zahvaljujem Vam se na nesebičnosti i zalaganju, koji ostaju kao trajna spoznaja na vaš dragocjen i plodonosan rad.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA