29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGradonačelnik počastio novinare - bila je 2022. teška, izazovna i puna nedoumica

Gradonačelnik počastio novinare – bila je 2022. teška, izazovna i puna nedoumica

Gradonačelnik Mato Franković i njegova zamjenica Jelka Tepšić te gradski pročelnici i djelatnici službe za informiranje, ugostili su danas u restoranu Zuzori novinare koji prate rad gradske uprave. Gradonačelnik je zahvalio novinarima na izvještavanju, ali i na kritikama te na praćenju Gradskog vijeća.

-Bila je 2022. izazovna i teška godina, puna nedoumica. Lani u ovo vrijeme nismo znali što će se događati s koronavirusom, brojke su bile poprilično visoke u tim trenutcima, a nikome tada nije padalo na pamet da će se dogoditi rat u Europi, a on se dogodio u veljači, što je tad zaustavilo i rezervacije za turističku sezonu. Međutim korak po korak, dolazilo je do oporavka, ali i do porasta inflacije i rasta cijene goriva. Svakako na kraju možemo reći da smo imali jednu kvalitetnu i uspješnu financijsku godinu za Grad Dubrovnik i gradsku blagajnu. Nadam se da će i iduća godina biti uspješna, prije svega turističku sezonu, koja je jamac realizacije gradskih projekata. Vjerujem da će iduće tri godine obilježiti vrijeme Aglomeracije Dubrovnik, izrade vodovodne i kanalizacijske mreže. Moramo se već početi pripremiti jer će pola grada biti prokopano, ali nakon što to završi svi ćemo imati kvalitetniju infrastrukturu, kazao je gradonačelnik te svima poželio puno sreće i zdravlja.

Poželio je svima da u 2023. svjedoče realizaciji gradskih projekata, prije svega početku izgradnje novog doma za starije, otvaranju javne nabave za izgradnju nove sportske dvorane.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA