34.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGradonačelnik apelira na građane da se ponašaju odgovorno

Gradonačelnik apelira na građane da se ponašaju odgovorno

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković održao je jutros sastanak s predstavnicima gradskih žurnih službi i komunalnih društava o pripravnosti za slučaj pojave koronavirusa na dubrovačkom području.

Sve gradske službe su opremljene i spremne provoditi upute nadležnog županijskog Stožera civilne zaštite, odnosno Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Ovim putem apeliramo na sve građane Grada Dubrovnika da se ponašaju odgovorno, prate relevantne izvore informiranja te sukladno tome slijede upute, a s ciljem izbjegavanja širenja dezinformacija i nepotrebne panike.

Također, vrlo pažljivo se prati epidemiološka situacija u našoj i svim ostalim županijama te će se sukladno procjeni nadležnih epidemiologa donositi daljnje odluke i upute.

Za sada je preporuka da se do daljnjeg odgode svi skupovi i organizirana okupljanja s više od 100 ljudi te sportska natjecanja, a o čemu je Grad Dubrovnik obavijestio sve ustanove na području Grada.

Na web stranici Grada Dubrovnika mogu se pratiti informacije i obavijesti za javnost nadležnih tijela te su za građane istaknuti svi potrebni kontakti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA