18.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 5 listopada, 2023
NaslovnicaVijestiGRAD DUBROVNIK Smanjuje se komunalna naknada za 15 posto

GRAD DUBROVNIK Smanjuje se komunalna naknada za 15 posto

U vremenu neizvjesnosti i financijske nesigurnosti za naše sugrađane gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković donio je odluku o smanjenju komunalne naknade svim obveznicima.

Sukladno takvoj odluci svim obveznicima plaćanja komunalne naknade – fizičkim i pravnim osobama, ista će se umanjiti za 15 posto.

Umanjeni računi za komunalnu naknadu sugrađanima će početi pristizati tijekom idućeg tjedna dok će se svima onima koji su već uplatili komunalnu naknadu za prva tri mjeseca izraditi umanjenje u odnosu na obvezu.

Ukupna godišnja olakšica na ovaj način umanjenje komunalne naknade iznosi 7,5 milijuna kuna, odnosno za navedeni iznos umanjit će se prihod Proračuna po ovoj osnovi.

Grad Dubrovnik kontinuirano provodi i planira mjere za zaštitu svojih građana od epidemije koronavirusa, ali i mjere za pomoć socijalno ugroženim osobama te ranjivim skupinama. Stoga će Grad u nadolazećem razdoblju predstaviti paket mjera, a koje će  prepoznati one građane koji su ostali bez svojih radnih mjesta zbog krize izazvane epidemijom koranavirusa. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA