25.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaPolitikaFranković Vlahušiću: bilo bi Vam bolje šutjeti jer ste bili jedan od...

Franković Vlahušiću: bilo bi Vam bolje šutjeti jer ste bili jedan od kuhara u slučaju Frapa

Gradonačelnik Mato Franković odgovorio je vijećniku i bivšem gradonačelniku Andru Vlahušiću. Njegov odgovor prenosimo u cijelosti.

-Osim što gospodine Vlahušić niste bili sposobni ishodovati građevinsku dozvolu za Lapadsku obalu, izmjenama i dopunama GUP-a 2014. godine pokušali ste legalizirati mogućnost izgradnje Marine Frapa u današnjem izdanju, a nakon čega je ponovno od strane Milanovićeve Vlade pod pokroviteljstvom Vas i Siniše Hajdaša Dončića izdana koncesija za Marinu Frapa suprotno natječajnoj dokumentaciji.

No, ovaj drugi put je Vaša operacija, za razliku od prvog pokušaja dodjele koncesije, uspjela samo iz jednog razloga – zabranili ste Božu Memedu izjaviti žalbu na odluku o dodjeli koncesije. Stoga bi Vam gospodine Vlahušić bilo bolje šutjeti jer ste Vi bili jedan od kuhara u slučaju Frapa.

Jasnu dokumentaciju o svemu posjedujem i spreman sam bez problema suočiti se ne samo s Vama nego i s gospodom Hajdaš Dončićem i Milanovićem na ovu temu. 3 na 1 pa da vidimo kako bi objasnili građanima grada Dubrovnika što ste, za koga i u čijem interesu napravili. U tom sučeljavanju nek Vam ruke da i Franjo Pašalić pa možemo 4 na 1 razgovarati za okruglim stolom pred javnosti. Bilo bi to, siguran sam, korisno za građane, ali i za pravosudna tijela, napisao je Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA