32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFranković uputio poruku antivakserima i teoretičarima zavjere: OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE!

Franković uputio poruku antivakserima i teoretičarima zavjere: OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE!

Uoči sutrašnjeg cijepljenja bez najave, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, uputio je novi apel građanima, a posebno mladima te ih pozvao na cijepljenje. Dodao je i kako u posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta brojki.

“Brz rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači”, poručio je te se potom obratio antivakserima. Kazao im je da ostanu doma te da po Faceboku i dalje komentiraju da će cijepljeni biti čipirani, magnetizirani, sterilni.

“Dragi sugrađani, kao što možete vidjeti u dnevnim objavama o brojci oboljelih, posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta. Navedeno nije dobro budući da ovisno o kontaktima zaraženih navedena brojka, kada uzmemo i brojku gostiju u Gradu može početi rapidno rasti. Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe”, napisao je u u Facebook objavi gradonačelnik Mato Franković.

Podsjetimo, novo cijepljenje bez najave održat će se sutra, u Studentskom centru, od 15 do 19 sati.

“Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada. Dragi antivakseri, Vi se nemojte cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte na Facebooku i web portalima kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani, magnetizirni, sterilni itd…OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE”, poručio je gradonačelnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA