28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFranković: natječaj za "Dubravku" se neće poništiti, dok sam ja gradonačelnik neće...

Franković: natječaj za “Dubravku” se neće poništiti, dok sam ja gradonačelnik neće biti nikakve puce koju povlašteni mogu pritisnut!

Grad Dubrovnik kao većinski vlasnik UTD Raguse koja je na zakonit i legalan način raspisala javni natječaj za zakup kavane “Dubravka” na Pilama neće poništiti natječaj. Na njega se može javiti svatko onaj tko zadovoljava raspisanim uvjetima i nemamo nikakvu namjeru udovoljiti zahtjevu o poništenju jednog od zainteresiranih zakupaca. natječaj će se provesti temeljem zakonske procedure, baš kao što će i moguće žalbe biti provedene sukladno zakonskim obrascima – komentirao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković priopćenje tvrtke Nautika, dosadašnjeg zakupca kavane Dubravka, koja je zbog insinuacija u javnom prostoru o pogodovanjima zatražila poništenje natječaja i to danas, na zadnji dan predaje dokumentacije.

Ono što posebno želim naglasiti je da ni u jednom natječaju koji je proveden u mojim mandatima gradonačelnika grada Dubrovnika nije postojala puca za povlaštene, a neće ni postojati sve dok sam na čelu ovoga Grada. Jasno mi je da to nekima smeta, jer je prije puca postojala – ističe dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA