30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleEnver Moralić u depadansi Vile Banac u Cavtatu otvara vinski bar i...

Enver Moralić u depadansi Vile Banac u Cavtatu otvara vinski bar i trgovinu

U depadansi Vile Banac u Cavtatu koja je u vlasništvu Envera Moralića otvorit će se wine bar i wine shop, te još jedna trgovina, dok će se na katu napraviti dvije dvoetažne stambene jedinice.

Tvrtka Bio Konavle Turizam koja je u vlasništvu Envera Moralića je, naime, dobila građevinsku dozvolu za rekonstrukciju građevine mješovite namjene, odnosno depadanse Vile Banac u Cavtatu, površine 606 metara četvornih.

Vila Banac se do 2018. koristila kao sjedište Općine Konavle, a nakon povrata kuće vlasnicima, nasljednici su je prodali Enveru Moraliću, koji se 2017. našao na Forbesovoj listi najbogatijih Hrvata i vlasnik je još nekoliko nekretnina na području općine Konavle.

Građevinskom dozvolom predviđena je rekonstrukcija postojeće depadanse vile Banac u Cavtatu katnosti S+Pr+1K (suteren + prizemlje + 1 kat) u postojećim gabaritima građevine.

Na suterenskoj etaži i dijelu prizemlja planirana su dva poslovna prostora i to ‘wine bar’ povezan s ‘wine shopom’ te trgovina u suterenskoj etaži. Na prizemlju i katu planirane su dvije dvoetažne stambene jedinice. Na etaži 1. kata planiran je i prostor za instalacije.

U depadansu Vile Banac, odnosno, nove poslovne prostore trgovačke namjene se ulazi sa šetnice prema Hotelu Croatia.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA