31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaĐuro Capor: Hvala svima, pogotovo onom jednom biraču/biračici u Dubi Konavoskoj

Đuro Capor: Hvala svima, pogotovo onom jednom biraču/biračici u Dubi Konavoskoj

Nositelj liste Srđ je Grad/Možemo u X. izbornoj jedinici Đuro Capor zahvalio je svima na angažmanu te naglasio da je ova lista prešla prag iako nije osvojila saborski mandat sa 3 000 glasova više nego štosu ih imali 2020. Njegovo priopćenje prenosimo u nastavku.

Velika hvala našim biračima, promatračima i volonterima na štandovima koji su ovih dana davali sve od sebe za promjenu koje ovo društvo čeka 30 godina.

Stranka Možemo! na nacionalnoj je razini povećala broj mandata i saborski klub s 5 na 10 zastupnika i ponovno smo najugodnije iznenađenje ovih izbora.

U našoj, 10. izbornoj jedinici, u kojoj smo izašli kao Srđ je Grad/ Možemo!, postigli smo dobar rezultat, osvojili smo 3000 glasova više nego na prošlim nacionalnim izborima, prebacili smo izborni prag. To nažalost, zbog d’hontove metode, nije bilo dovoljno za osvajanje saborskog mandata.

Raduje nas posebno odličan rezultat koji smo ostvarili u Dubrovniku gdje se ponovo potvrđujemo kao najjača oporba HDZ-u.

Ovim putem posebno zahvaljujemo onom jednom biraču/biračici u Dubi Konavoskoj koji je jedini/jedina na svom biračkom mjestu, koje inače u 100% glasa za HDZ, svoje povjerenje dao/dala nama. To ćemo povjerenje zasigurno svojim radom opravdati. I ojačati!

Đuro Capor, nositelj liste SJG/Možemo u 10. izbornoj jedinici

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA