29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleDUBROVNIK ZAGREBU Veliki glazbeni koncert u Dvorani Vatroslav Lisinski

DUBROVNIK ZAGREBU Veliki glazbeni koncert u Dvorani Vatroslav Lisinski

Uoči Feste sv Vlaha, u organizaciji Grada Dubrovnika, Radija Kaj i Društva Dubrovčana u Zagrebu, dana 20. siječnja 2024. u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, održat će se svečani koncert pjesama koje su obilježile Dubrovnik. Tim programom brojni popularni dubrovački izvođači glazbeno će povezati sjever i jug Hrvatske.

Na koncertu ‘Dubrovnik Zagrebu’ pjesme dubrovačkih autora i izvođača, od Vlaha Paljetka do Đela Jusića, od Tereze Kesovije, preko Dubrovačkih trubadura, Mila Hrnića, do Klape Kaše, izvodit će popularni solisti i klape iz Dubrovnika, ali i njihovi glazbeni domaćini iz Zagreba i Hrvatskog zagorja.

Na toj posebnoj glazbenoj večeri nastupit će: Tereza Kesovija, Dubravka Šeparović Mušović, Roko Radovan, Tibor Karamehmedović, Mihaela Tepšić, Maja Grgić, Nevio Končić, Marko Vukić, Gordana Ivanjek Tušek, Branko Greblički Ventek, Klapa Brv, Ženska klapa Linđo, Ženska klapa Figurin, Klapa Ragusavecchia, Klapa Kaše, Klapa Ragusa i Klapa Maestral, a program će voditi Nataša Dangubić.

Koncertom u Zagrebu nastavit će se izvrsna suradnja Grada Dubrovnika i Radija Kaj, započeta u siječnju 2023. kada su na koncertu u Dubrovniku izvedene najpopularnije kajkavske popevke u sklopu projekta ‘U ozračju KAJ-a’, koji Radio Kaj organizira širom Hrvatske pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA