13.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 30 studenoga, 2022
NaslovnicaKulturaDUBROVNIK U POZNO LJETO Gudački kvartet DSO-a nastupa u petak u Dvoru

DUBROVNIK U POZNO LJETO Gudački kvartet DSO-a nastupa u petak u Dvoru

Gudački sastav Dubrovačkog simfonijskog orkestra održat će koncert u petak, 11. rujna u sklopu 8. Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

Gudački kvartet čine mladi glazbenici DSO-a, voditelji svojih dionica u orkestru. To su Đana Kahriman, koncert majstorica DSO-a, Iva Vukić, violina; Šimun Končić, viola i Mihaela Čuljak, violončelo. Riječ je o glazbenicima koji su se po povratku sa studija i niza osvojenih nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu, vratili u svoj grad i danas djeluju u Orkestru, a kao kvartet dosad su ostvarili niz zapaženih nastupa u Gradu i inozemstvu te na više diplomatskih svečanosti.

Za ovu prigodu izabrali su Beethovenov Gudački kvartet br. 6 u B duru i Debussyjev Gudački kvartet u g molu.

Ulaznice su u prodaji i dostupne u uredu DSO-a u Slanici (sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, online putem sustava ulaznice.hr, kao i jedan sat prije početka koncerta pred ulazom. Građane, kao i uvijek, čekaju brojne pogodnosti pri kupnji (cijena ulaznice 10 kuna uz Libertasov pokaz, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za građane stare gradske jezgre kao i za studente s X-icom te 30% popusta na redovne cijene za ostale sugrađane). Telefon za rezervacije i informacije je 417 110.

Koncert se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA