33.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleDubrovnik opet na CNN-u, kao dio "Čudesnog svijeta"

Dubrovnik opet na CNN-u, kao dio “Čudesnog svijeta”

Nakon što je u lipnju uživo iz Dubrovnika emitirana CNN-ova emisija Quest means Business, emitirana je i druga emisija o Dubrovniku, za koju je Richard Quest tada snimio materijale u gradu – Quest’s World of Wonder.

Svjetski poznati novinar Richard Quest u svojoj je emisiji, koja se emitira na CNN Travelu i koja donosi priče o najljepšim dijelovima svijeta, ispričao priču o Dubrovniku pozivajući gledatelje da dođu i sami se uvjere koliko je dragocjen.

Kroz polusatnu emisiju predstavio je povijesne zanimljivosti poput karantene u Lazaretima, prvih ”bezkontaktnih” plaćanja u ljekarni Male braće, zaplesao je Linđo, osvrnuo se na strašna stradanja i Domovinski rat, učio jedriti, razgovarao s ljudima koji u gradu žive i rade i koji su kroz svoje priče na najbolji mogući način pokazali povezanost s Gradom, tradicijom, morem, slobodom.

Dubrovnik je prikazao kroz priču s ljudima, kao turističku destinaciju, dijelom i filmsku kulisu, ali prvenstveno kao blago čovječanstva.

Riječima ”Dubrovnik je, nema sumnje, dio našeg Čudesnog svijeta (World of Wonder)”, završio je priču o Gradu Richard Quest i priskrbio najbolju moguću reklamu pred milijunskim gledateljstvom CNN-a u cijelom svijetu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA