Dubrovkinja Jelica Boto ponovno je oduševila žiri MasterChefa

Profesorica klavira iz Dubrovnika, Jelica Boto, oduševila je žiri MasterChefa te osvojila čak dvije pregače – od Stjepana Vukadina i Damira Tomljanovća. 

Kandidati su kuhali podijeljeni u dvije skupine – jedna je za glavnu namirnicu dobila meso, a druga ribu. Nekima je uspjelo dobivene namirnice pretvoriti u odlične obroke, dok su se drugi morali pozdraviti sa svojom MasterChef avanturom.

Prva je skupina u vrećici iznenađenja dobila: pileći batak i zabatak, jetrica, krumpir, slatku papriku, zelenu papriku. limun, cherry rajčice, grčki tip jogurta, pinjoli, senf sa cijelim zrnom gorušice, ljubičasti luk, peršin, timijan, estragon, crno vino i tabasco. Sve što su morali napraviti je pripremiti ukusno jelo i dobro ga prezentirati, donosi Nova Tv.

Nakon kušanja jela, Stjepan je prvu pregaču ponudio Jelici Boto. ‘‘Vjerujem u tebe i ti ćeš vjerovati u sebe i daleko ćeš dogurati‘‘, rekao joj je. Pregaču joj je dao i Damir. Ona je pak odlučila slušati intuiciju i prisjetila se kako je prilikom slanja prijave mislila na Stjepana. ‘‘Kuhaj kako si kuhala do sada, to su ti okusi, a tehnike ćemo doraditi‘‘, kazao joj je.

Već je prethodno Boto žiri osvojila dubrovačkom poparom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.