31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDubrovačko sveučilište prelazi na nastavu online

Dubrovačko sveučilište prelazi na nastavu online

Sveučilište u Dubrovniku od utorka, 1. prosinca 2020., prelazi na online način izvođenja nastave predavanja i seminara preko videokonferencijskih alata. Ovaj oblik nastave primjenjivat će se do novih preporuka, a najmanje do 15. siječnja 2021. godine.

“U prostorima Sveučilišta može se nastaviti izvođenje studentskih vježbi, praktična i laboratorijska nastava, a terenska nastava može se održati uživo na ranije predviđenim lokacijama. U izvođenju nastave uživo obvezna je primjena protuepidemijskih preporuka i razmak od najmanje 2 m između svih prisutnih u prostoriji uz redovito prozračivanje prostora.

Nastava se nastavlja održavati prema predviđenom rasporedu i satnici korištenjem videokonferencijskih alata (Zoom, MSTeams, Meet, Big Blue Button i dr.). Obveza je nastavnika postaviti obavijesti o poveznicama putem kojih studenti mogu pristupiti predavanju na platformu Merlin.

Kolokviji se mogu održavati u učionicama ili na daljinu.

Kontakte tajništva sastavnica sa studentima potrebno je u što većoj mjeri provoditi online. Ukoliko je dolazak studenta u tajništvo odjela nužan, u isto vrijeme u prostorima tajništva može boraviti samo jedan student.

Ulazak u objekte Sveučilišta dozvoljen je samo zaposlenicima, vanjskim suradnicima i studentima”, stoji na stranicama Sveučilišta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA