31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaDupromoDubrovačka škola jezika: savladajte strani jezik uz izvorne govornike!

Dubrovačka škola jezika: savladajte strani jezik uz izvorne govornike!

„Roditelji, još uvijek možete ovu školsku godinu pretvoriti u jednu uspješnu školsku godinu za vašu djecu“ – poručuje Tomislav Petrović, jedan od direktora i osnivač škole jezika u Dubrovniku.

„Intenzivan tečaj jezika ima izuzetno pozitivan utjecaj na razvoj mlade osobe, pogotovo ako je tečaj engleskog ili njemačkog dobro osmišljen i kada su profesori koji predaju izvorni govornici. Roditelji koji su to prepoznali i koji šalju svoju djecu na tečajeve jezika su u velikoj prednosti. Ulaganje u naše mlade je ulaganje u našu sretnu budućnost“ – dodaje.

„Dubrovački jezični centar“, poznatiji i pod imenom „Dubrovnik Language School Queen Mary“ ljeti angažira profesore iz Amerike i Nijemačke. Profesori su Amerikanci koji žive u Dubrovniku objašnjava profesorica Shawna te dodaje, „svi naši profesori su izvorni govornici sa vrhunskim diplomama i sa velikim iskustvom.“

Nude se tečajevi engleskog za djecu i mlade na razinama A1, A2, B1 i B2.

„Objasnit ćemo svima još malo bolje ove razine učenja: A1 je razina početnika, A2 je osnovna razina, B1 je srednja razina a B2 je napredna razina“ objašnjava profesorica Tijana.

Termini održavanja 19.07. – 30.07.2021. Za djecu iz Dubrovnika nudi se posebna cijena od samo 1.600 kuna za intenzivan tečaj engleskog ili njemačkog od 2 tjedna! Od ponedeljka do petka od 9 do 13 sati neka vaša djeca provedu kvalitetno vrijeme uz učenje jezika na zabavan način.

„Zašto bi nas roditelji slali u Englesku ili Ameriku na tečaj jezika? Naše more je puno toplije“ smiju se Ana i Laura, redovite polaznice jezičnih tečajeva i sportskih radionica unutar dubrovačke škole jezika „Queen Mary“ na Ilinoj glavici.

“Kod nas je učenje u ravnoteži sa igrom. Nudimo dvije sportske radionice između učenja. Tako da imamo prvo 2 školska sata učenje pa onda 30 minuta sportske radionice, pa opet 2 školska sata učenje i na kraju opet 30 minuta sportske radionice Sportske radionice su u našoj velikoj sportskog dvorani koja se nalazi ispod učionica.” dodaje Tomislav, i poziva da se prijavite i uživate u ljetu kroz učenje i igru.

WWW.DUBROVNIK-LANGUAGE-SCHOOL.COM

Upite i prijavnice na: tomislav@dubrovnik-language-school.com ili putem linka ovdje.

Volantina 1, 20000 Dubrovnik, Tel.: 095-7462979

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA