29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 5 srpnja, 2022
NaslovnicaVijestiDonosimo liste za mjesta načelnika i izbor članova općinskih vijeća Konavala, Župe...

Donosimo liste za mjesta načelnika i izbor članova općinskih vijeća Konavala, Župe dubrovačke i Primorja

Općinska državna povjerenstva općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje objavile su pojedinačne i zbirne liste kandidatura za izbor općinskih načelnika, kao i pravovaljanje kandidacijske liste za izbor općinskih vijeća.

Za mjesto čelnog čovjeka Općine Konavle pristigle su četiri pravovaljane liste. Sve su kandidature istaknuli Božo Lasić, Lucija Miljanić Macan, Nikša Trojanović i Mihajlo Vojvodić.

Općinsko izborno povjerenstvo objavilo je da je za izbor članova Općinskog vijeća Općine Konavle pristiglo pet kandidacijskih lista.

Za mjesto čelnog čovjeka Općine Župa dubrovačka na predstojećim lokalnim izborima pristigle su četiri kandidacijske liste. Svoje kandidature istaknuli su Antun Bašić, Mateo Haičman, Silvio Nardelli i Ivo Žeravica.

Objavljene su i zbirne kandidacijske lista za izbor članova Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka, kojih je sedam.

Za izbor načelnika općine Dubrovačko primorje pristigle su tri pravovaljanje kandidacijske liste. Kandidature su istaknuli Pero Grošeta, Nikola Knežić i Vlaho Mozara.

Za izbor članova Općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje pristigle su također tri pravovaljanje kandidacijske liste.

FOTO:Ilustracija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA