31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleDOMIJADA Naš Muški đački dom je najbolji u kategoriji filmskog stvaralaštva

DOMIJADA Naš Muški đački dom je najbolji u kategoriji filmskog stvaralaštva

Novi film Muškog učeničkog doma Dubrovnik proglašen je najboljim u kategoriji filmskog stvaralaštva na Državnoj domijadi – Reviji kulturnog i sportkog stvaralaštva učeničkih domova RH koja se od 8. do 10. svibnja održala u Rovinju.

Ovaj desetominutni kratki igrani film pod pod naslovom ‘Scenarij’ kroz čitav niz isprepletenih situacija događa se kao film u filmu gdje ne mora sve uvijek ići točno po scenariju, već se nekad dogode i nepredviđene okolnosti koje naizgled jednostavan scenarij pretvaraju pomalo u horor priču koja kao takva do samog kraja gledatelja drži u napetoj neizvjesnoti.

Film je nastao u sklopu rada multimedijelane sekcije doma i to kao autorski rad grupe učenika u sastavu: Matija Levanat, Marko Prčević, Pavo Vlašić, Andrej Franuśić, Slavko Sudar, Pavo Prodan, Nedijeljko Bilić, Luka Ledinić, Alen Vranković, Dominik Ostojić, Grgur Prčević i Albin Suković.

Mentor i voditelj filmske grupe je Miro Bronzić kejo je uz ravnatelja Borisa Njavra bio u pratnji učenicima na Domijadi.
Sam film uskoro će se moći pogledati na web stranici i društvenim mrežama Muškog učeničkog doma Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA