33.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDobroslavić se sastao sa Šoberom, razgovarali i o promjeni imena Zračne luke

Dobroslavić se sastao sa Šoberom, razgovarali i o promjeni imena Zračne luke

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević sastali su se u palači Ranjina s novim direktorom Zračne luke Dubrovnik Viktorom Šoberom.

Na sastanku je riječi bilo o važnosti Zračne luke Dubrovnik za cjelokupno gospodarstvo naše županije, daljnjem razvoju i ulaganjima, kao i potencijalima.

‘Zračna luka predstavlja vrata naše županije za brojne turiste, ali je i veliki kotač u mehanizmu našeg gospodarstva. Vjerujem u nastavak dobrog rada, ali i našu uspješnu suradnju. Zračna luka nam je važna, riječ je o jednom od najvažnijih gospodarskih subjekata na našem području i mi smo vam, kao i dosad, i na raspoilaganju, i na pomoći te ćemo biti podrška, a posebno s obzirom na to da smo i suvlasnici’, rekao je, između ostaloga, župan Nikola Dobroslavić.

Na sastanku je bilo riječi i o promjeni imena same Zračne luke. Naime, na zadnjoj skupštini društva, Županija je ponovno istaknula svoju inicijativu da se naziv promijeni u Zračna luka Ruđera Boškovića Dubrovnik. Direktor Šober je dao potporu ovoj inicijativi te je istaknuto kako će se na njenoj realizaciji inzistirati.

Uz direktora Viktora Šobera, sastanku u palači Ranjina nazočio je i direktor Sektora komercijalnih poslova Zračne luke Dubrovnik Ivan Maslać.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA