30.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDječji vrtić Mala kuća i dom Thermoterapija povezani i u teškim vremenima

Dječji vrtić Mala kuća i dom Thermoterapija povezani i u teškim vremenima

Dječji vrtić Mala kuća u jutarnjim satima posjetio je štićenike doma Thermoterapija u Staroj Mokošici. Premda okolnosti ne dopuštaju ulazak u dom, s mališanima, odgojiteljice to nije obeshrabrilo već dodatno motiviralo da i ovaj Božić učine radosnim svojim starijim prijateljima.

Uz pomoć teta djeca su izradila anđela za svakog korisnika, te nacrtala crtež, dok su odgojiteljice svakom korisniku napisale pismo. Kao zahvalu za trud djeca su dobila mandarine.

 “Ovo je prilika da širimo radost, i to je ono što i poučavamo našu djecu, učimo ih moralnim vrijednostima, darivati sebe za druge. To možemo crtežom, osmijehom, pjesmom. Ljubav je nešto što zaista liječi sve, zadaća nam je iskoristiti sve svoje talente. To možemo jedino ako činimo dobro, pa otkrijemo još nešto u čemu smo dobri, a da nismo znali”, poručuju iz novog mokoškog vrtića.

Vrtićke kuharice koje su nam pripremile su prikle, koje su darovali zaposlenicima.

“Svim dragim ljudima želimo sretan i blagoslovljen Božić, koji je nešto skromniji nego inače, ali to i jest poruka koju nosi rođenje Isusa, skromnost u njegovoj skrovitosti. Okupimo se sa svojom obitelji i budimo zahvalni na tom zajedništvu”, poručuju iz DV Mala kuća.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA