24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleDAN POSLIJE BUSINESS CAFEA/ Slavica Grkeš: zovu me da je bilo super...

DAN POSLIJE BUSINESS CAFEA/ Slavica Grkeš: zovu me da je bilo super…

Novo izdanje Business Cafe Dubrovnik održano je jučer u restoranu zdrave hrane ‘Urban & Veggie,’ na gruškoj obali, a organizatorica i moderatorica je bila dubrovačka poduzetnica Slavica Grkeš.


Nakon što ste “prespavali” uzbuđenje koje je donijela organizacija Business cafea, jeste li zadovoljni?

Naša poznata odvjetnica i moja dobra prijateljica Viktorija Knežević je organizirala prvi BC u Gradu, zadnji je održan prije dvije godine, a na njezin nagovor smo odlučili mi pokušati jer trenutno smo svi u situaciji kada nema posla pa smo pretpostavili da su ljudi željni društva i razmjene ideja, informacija, projekata. Iskreno, nismo očekivali ovako velik odaziv i 42 osobe su nam ostale na listi čekanja i ovim putem im se ispričavam, ali smo zaustavili rezervacije kada smo napunili otvorena mjesta. Nadamo se da će za dva mjeseca biti novi.

Po kojem ključu ste birali goste ?

Martina Pavleković je vlasnica YES I DU agencije za vjenčanja i još licence za ALOHA mentalnu aritmetiku Dubrovnik tako da nam je bila zanimljiva jer radi i u turizmu s gostima i van njega u lokalnoj zajednici.

Jelica Čučević je jedna žena s bogatim iskustvom u turizmu, preko 30 godina je provela u tri najpoznatije turističke agencije u Gradu, u Atlasa od 1984-2000 tako da je prošla zlatno doba, predratno, ratno i postratno stanje koje smo htjeli da nam usporedi s ovim stanjem sada. Atlas, na žalost, nije preživio koronu, a rat jest. Ona je također članica kazališne družine Kolarin pa smo htjeli da nam ispriča o toj svojoj ljubavi i ispušnom ventilu jer još uvijek radi u turizmu, ali sada putem svog turističkog obrta Beauty and freedom of Dubrovnik.

Nino Glavinić je jedan od osnivača Red History Museuma odnosno najpoznatijeg muzeja u Dubrovniku privatne inicijative, a na vrhu su same liste TripAdvisora muzeja u Dubrovniku. Ima iskustva i s Game of Thrones jer je radio s HBO pa smo s njim prolazili i tu temu.

Koji su neki važniji zaključci? Je li već došlo do nekih suradnji?

Ja sam osobno svjedočila tri suradnje – povezali smo jedan luksuzni hotel u Gradu s jednim na otoku, jednu dizajnericu za jednu reklamu malog hotela, jednu našu umjetnicu s originalnim suvenirima s dva prodajna kanala, ali mi danas stižu poruke da je bilo super i zahtjevi za prijateljstva i upiti vezani za naše tvrtke Dominatto i Dominium, i vlasnik restorana Urban&Veggie je dobio upute za najmove terase za evente, a mi smo dogovorili novo smart rješenje za apartmane. To je ono što za sada znam. Nadamo se za mjesec/dva da ćemo se opet družiti.

FOTO: Hrvoje Margaretić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA