ČITATELJ IZ KNEŽICE: Jesu li ovi semafori trajno rješenje problema?

Zbog semafora koji je prije određenog vremena postavljen na cesti Komolac-Brgat sve češće negoduju stanovnici koji gravitiraju toj prometnici, jer “gube” vrijeme čekajući u kolonama, a bez ikakvog vidljivog opravdanja. Oštećenje ceste postoji, ali se na njemu ništa ne radi kako bi se uklonilo. Čitatelj iz Knežice piše:

Naime već punih mjesec dana na cesti Komolac-Brgat prije skretanja za Knežicu postavljena je “privremena” prometna regulacija iz razloga jer je na jednom malom djelu, na otprilike 3 metra duljine, cesta propala.

4. studenog su radnici poduzeća za ceste postavili semafore i od tada je to jedino što se poduzelo kako bi se problem pokušao riješit.

Svakog dana stanovnici Knežice, Šumeta, Brgata čekaju na navedenim semaforima po 4-5 min, i u tome ne bi vidio nikakav problem da se na toj cesti nešto radi, da tu postoji neki pomak u rješavanju propale ceste.

Siguran sam da se ovo dogodilo negdje u Gradu kako bi bilo riješeno u roku od 7 dana, ali pošto se to dogodilo u Komolcu, gradsku vlast to toliko ne zanima kao i dosta toga na ovom području.

Ali da ne zalazimo duboko u temu što to nedostaje Komolcu, zaključimo kako bi stanovnici samo htjeli sigurno i normalno doći svojim kućama bez da već mjesec dana moraju čekati na semaforima svakoga dana, a možda se čeka da se dogodi još veća tragedija? Tko zna!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.