30.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaDupromoBUTIGA ZDRAVLJA: Ekološka sredstva za čistoću svakog doma

BUTIGA ZDRAVLJA: Ekološka sredstva za čistoću svakog doma

Za sve one koji misle o svom zdravlju, ali su svjesni i potrebe da moraju sačuvati i očuvati Planet zemlju na kojoj živimo, Butiga zdravlja u Mercanteu je postala nezaobilazna stanica. Svojim kupcima stoga su odlučili ponuditi ekološki program za čišćenje kuće, poželjan u svakoj, ali posebno obiteljima s malom djecom i kućnim ljubimcima. Pod simpatičnim i lako pamtljivim sloganom “Pero koji prska od sreće” kriju se deterdženti za čišćenje kuhinja i kupaonica, učinkoviti eko odmaščivači za čišćenje pećnica, kuhinjskih uređaja, sredstva za pranje podova, wc gelovi, tekući deterdžent za robu i suđe, te višenamjensko sredstvo za čišćenje.

Za vrijeme i nakon čišćenja, prostorijama se širi ugodni miris eteričnih ulja, bosiljka, lavande, mente, ruzmarina i kadulje kojima se oplemenjuju proizvodi u kojima je najmanje 85% sastojaka porijeklom iz naše zemlje. Pero proizvodi za čišćenje su prirodni i nisu štetni za okoliš, sastojci su na bazi bilja i prirodnih minerala.

Ako već dugo tražite neko prirodno, a učinkovito sredstvo za čišćenje, koje nije štetno ni za vaše kućne ljubimce na dobroj ste adresi. Ambalaža u koju se ovi proizvodi pakiraju je 100% reciklirajuća, također i čepovi i zatvarači, čime se pokazuje briga za zaštitu okoliša ukoliko se – ubaci u prave kante.

Potvrdu kvalitete Pero proizvoda koji se mogu nabaviti u našoj BUTIZI ZDRAVLJA u Mercenteu, ali i čitavog proizvodnog procesa, dalo je najstrože neovisno certificirajuće tijelo u Europi, ECOCERT iz Francuske, što svjedoči i etiketa na kojoj to piše. Nakon dokazivanja dokumentacije, kontrolnih posjeta pogonu, praćenja i nadgledanja proizvodnog procesa, kontroliranja svih ulaznih sirovina i njihovih proizvođača, potvrđeno je da svi pero® proizvodi pružaju potpuno prirodna rješenja za zdravo i neštetno čišćenje, te da proizvođači imaju odgovoran stav prema potrošačima i prirodi.

U svijetu sintetskih mirisa, stvoren je raj na zemlji za svačiji nos. Svakom proizvodu su dodana eterična ulja mediteranskog bilja, čiji se miris nadaleko čuje, kao i dobar glas o Pero proizvodima.

Ako želite bio dio globalnog pokreta i svjesnosti o nužnoj potrebi zaštite Planete na kojoj živimo, neka vas put odvede u Butigu Zdravlja. Tamo se briga u vašemu zdravlju pretače i na zdravlje svega oko vas.

Pratite novitete na facebook stanici, a očekujemo vas na adresi:

Butiga zdravlja, Mercante, Vukovarska 22

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati
subotom od 8 do 14 sati

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA