Bravo za OŠ “Cavtat”: u duhu zajedništva prikupljeno 36.400 kuna koje će dobiti četiri obitelji u potrebi

Učenici i djelatnici osnovne škole Cavtat su jučer, 22. prosinca organizirali prvi božićni sajam u prostorima škole .

Priprema je trajala cijeli prethodni mjesec dana, a učenici su svoje kreativne božićne ukrase pripremali u svakom slobodnom trenutku i u školi i doma. Učitelji su pokazali svu svoju kreativnost u motiviranju  učenika, a vrijedni roditelji iskazali su nemjerljivu volju u podržavanju ove inicijative. 

Božićni ukrasi i čestitke s iskrenim i lijepim željama iz dječjih srca prije nekoliko dana stigle su do Doris po njenoj želji, a mi ju i ovom prilikom ohrabrujemo na ustrajnost u nošenju sa zdravstvenim preprekama.

Prostori Osnovne škole Cavtat bili su premali za broj ljudi koji je došao podržati ovu našu akciju. Od sadržaja smo ponudili za svakoga nešto. Naši razredi pripremili su božićne ukrase, raznolike igre i lutrija, majke su ispekle kolače, našlo se tu i mnogo  različitih domaćih proizvoda, ali što je najvažnije, božićne pjesme uživo i oslikavanje lica.

Veselje i iskrene želje da se pomogne drugome osjetilo se svake minute. Moć zajedništva kao trijumf ljubavi i bezuvjetne brige jednih za druge nezamjenjiva je u izravnim kontaktima i suradnji u kojima škola nakon dvije godine iznova živi.

Prikupljena sredstva u iznosu od 36 400 kn podijelit ćemo na 4 obitelji koje su u potrebi.

Uz sve one koji su došli na školski sajam zahvaljujemo i onima donatorima sredstava, svoga vremena i namirnica, a to su: Općina Konavle, Ivica Savinović, Mariu Dimnić, Patrik Pecolaju, Jakov Prlendi, Luka Šapro te veselom bendu našega kolege Denisa. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.