15.8 C
Dubrovnik
Petak, 7 listopada, 2022
NaslovnicaVijestiBranko Bazdan - novi upravitelj Zaklade "Blaga djela"

Branko Bazdan – novi upravitelj Zaklade “Blaga djela”

Branko Bazdan je novi upravitelj Zaklade Blaga djela. Upravno vijeće je na jučerašnjem sastanku donijelo takvu jednoglasnu odluku i to nakon što je dosadašnji ravnatelj Nikola Obuljen iz osobnih, zdravstvenih razloga podnio ostavku na tu funkciju.

Aktualni članovi Upravnog vijeća: Mario Duić, dipl. pravnik (izabran od članova za predsjednika vijeća), Nada Medović, dipl. pravnik zamjenica predsjednika), Terezina Orlić, dipl. oec, Krunoslav Težak, dipl. oec. i Maro Kristić, dipl. oec. su usvojili i novi Statut Zaklade koji je odobrilo Ministarstvo uprave, a prema kojemu će u Upravnom vijeću umjesto dosadašnjih pet, sjedati sedam članova. Novom odredbom se promijenio i omjer “snaga” onih koji biraju Upravno vijeće. Ubuduće će od sedam članova tri birati Grad Dubrovnik, a četiri će predlagati Zaklada. Dosad je Grad birao tri, a zaklada dva člana.

Nakon izbora novog upravitelja, uslijedit će konstituiranje novog Upravnog vijeća.

Branko Bazdan je po struci diplomirani pravnik i ravnatelj je Doma zdravlja Dubrovnik.

Zaklada Blaga djela je iznimno važna u životu Grada Dubrovnika, budući u svom vlasništvu ima niz atraktivnih poslovnih i stambenih prostora od čijih najmova se pokriva čitav niz socijalnih programa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA