30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiBolnica raskinula ugovor s Parking Timom, od 25. veljače besplatan parking, do...

Bolnica raskinula ugovor s Parking Timom, od 25. veljače besplatan parking, do novog natječaja

Opća bolnica Dubrovnik raskinula je 19. siječnja 2023. uz otkazni rok od 30 dana ugovor o zakupu zemljišta – parking ispred bolnice.

Iz dubrovačke bolnice kazali su i kako će raspisati novi natječaj te da će naplata parking uredno obavljati sve do 25. veljače, odnosno do isteka otkaznog roka.

Na takav način se okončava višemjesečna trakavica o zakupu bolničkog parkinga od strane Parking tima iz Rijeke koji je izazvao burnu reakciju povećanjem cijene parkinga s 5 kuna, na 1 euro. Reakcija nije omela zakupce da nastave s naplatom parkinga po novoj cijeni.

Iz dubrovačke opće bolnice su pojasnili situaciju:

“Vezano za upite medija izvještavamo kako je Ugovor o zakupu zemljišta – parking prostora od 29. lipnja 2015.g., sklopljen između Opće bolnice Dubrovnik i Parking Tim d.o.o., Rijeka, sukladno odredbama iz tog Ugovora i odgovarajućim zakonskim odredbama, dana 19. siječnja 2023.g. otkazan uz otkazni rok od 30 dana.

Nakon proteka toga roka i preuzimanja predmetnoga prostora u posjed Opće bolnice Dubrovnik raspisat će se javni natječaj radi odabira najpovoljnjijeg zakupoprimca.

Naplata parkinga će se uredno obavljati do isteka otkaznog roka 25.veljače 2023. Nakon navedenog datuma do odabira najpovoljnijeg ponuditelja i njegovog uvođenja u posjed, parking će za korisnike bolnice biti besplatan”, poručili su iz OB Dubrovnik.

Ostaje za vidjeti hoće li za naplatu na bolničkom parkingu biti zainteresirana dubrovačka javna tvrtka Sanitat i hoće li se javiti na natječaj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA