9.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaInfocentarAtletski klub Dubrovnik organizira ljetnu školu atletike

Atletski klub Dubrovnik organizira ljetnu školu atletike

U periodu od 31.08.2020. pa do 05.09.2020. Atletski Klub Dubrovnik organizira školu atletike prema konceptu programa „Atletika za djecu“. Program „Atletika za djecu“ omogućava učesnicima da osnovne atletske kretnje (sprint, trkačka izdržljivost, skakanje i bacanje) budu doživljenje i izvođene u atmosferi igre.

Psiho – fizički zahtjevi su prilagođeni uzrastu i potiču djecu da sa mnogo motiva i entuzijazma učestvuju u ovom programu.

Naš atletski trening je koncipiran prema principima treninga IAAF (International Association of Athletics Federations) Kid’s Athletics, a to podrazumijeva sljedeće:

  • trening u trajanju od 1 sata, pet puta tjedno (uvodni dio treninga, pripremni dio treninga, glavni dio treninga A i B, i završni dio treninga).

Mjesto: Dubrovnik, Kralja Tomislava 2 (stadion Lapad)

Organizator: Atletski klub Dubrovnik

Datum i vrijeme početka škole atletike: 31.08.2020. – 05.09.2020. Treninzi se održavaju u večernjem terminu od 19:00 do 20:00.

Trajanje škole atletike je 5 radnih dana (stadion Lapad), 6. dan odlazi se na izlet na otok Lokrum gdje djeca borave sa trenerom kluba – treniraju i kupaju se, igraju i druže. B

Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju do 31.8. 2020. Cijena ljetne škole atletike je 300 kn (u cijenu je uključen trošak izrade majice za polaznike, diploma o završenom programu „Atletika za djecu“, te izlet na otok Lokrum).

Prijave slati na e-mail: akdubrovnik@hotmail.com.

Odgovorna osoba: Vedad Đugum, mob. 097 636 0512

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA