27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaSportAtletski klub Dubrovnik i ove godine organizira ljetnu školu atletike

Atletski klub Dubrovnik i ove godine organizira ljetnu školu atletike

Već drugu godinu za redom Atletski Klub Dubrovnik organizira ljetnu školu atletike u terminu od 30. kolovoza do 4. rujna.

Atletski Klub Dubrovnik organizira školu atletike prema konceptu programa „Atletika za djecu“. Program „Atletika za djecu“ omogućava sudionicima da osnovne atletske kretnje (sprint, trkačka izdržljivost, skakanje i bacanje) budu doživljenje i izvođene u atmosferi igre. Psiho – fizički zahtjevi su prilagođeni uzrastu i potiču djecu da sa mnogo motiva i entuzijazma učestvuju u ovom programu.

Naš atletski trening je koncipiran prema principima treninga IAAF (International Association of Athletics Federations) Kid’s Athletics, a to podrazumijeva sljedeće: -trening u trajanju od 1 sata, pet puta tjedno (uvodni dio treninga, pripremni dio treninga, glavni dio treninga A i B, i završni dio treninga). -uzrast od 5 do 7 godina i od 7 do 13 godina.

Mjesto: Dubrovnik, Kralja Tomislava 2 (stadion Lapad).

Organizator: Atletski klub Dubrovnik

Datum i vrijeme početka škole atletike: 30.08.2021. – 04.09.2021.

 Treninzi se održavaju u večernjem terminu od 19:00 do 20:00. Trajanje škole atletike je 5 radnih dana (stadion Lapad), 6. dan odlazi se na  izlet na otok Lokrum gdje djeca borave sa odgovornim osobama kluba – treniraju i kupaju se, igraju i druže.

Broj mjesta je ograničen. Cijena ljetne škole atletike je 300 kn (u cijenu je uključen trošak izrade majice za polaznike, diploma o završenom programu „Atletika za djecu“, te izlet na otok Lokrum).

Prijave slati na e-mail: akdubrovnik@hotmail.com. (Ime i prezime, godište i broj majice)

Odgovorna osoba: Vedad Đugum – trener, mobitel 097 636 0512.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA