29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarAeroklub Nimbus organizira školu padobranstva

Aeroklub Nimbus organizira školu padobranstva

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane.


U Dubrovniku će se organizirati teorijski dio školovanja, dok će se praktični dio školovanja sa skokovima odraditi u Osijeku, u suradnji s Aeroklubom Osijek.

Teorijski dio školovanja će trajati 4 dana, gdje će predavanja biti organizirana u večernjim satima u tjednu od 16. do 22. ožujka ove godine. Praktični dio školovanja sa skokovima će biti organiziran u tjednu od 30. ožujka do 5. travnja (eventualna odgoda bi bila u slučaju lošeg vremena) u trajanju od 3 – 4 dana ovisno o broju polaznika. 

Cijena školovanja je 4.500,00 Kn te je u istu uključeno sljedeće: – Teorijska nastava s pristupanjem ispitu – Praktična obuka – Godišnja članarina u AK Osijek – 5 skokova sa 1000m – padobran i ostala potrebna oprema za izvođenje skokova.

Polaznici mogu pristupiti školovanju ako su punoljetne osobe ili imaju 16+ godina uz potpis roditelja. 

Dodatne obaveze i troškovi koje polaznici mogu očekivati su sljedeći: liječnički pregled u Splitu, Osijeku ili Zagrebu (cijena pregleda je oko 500 kn, a postoji opcija da se netom prije skokova u Osijeku odradi liječnički pregled); putni troškovi / smještaj u Osijeku (za obje navedene stavke postoji već standardna procedura uz minimalne troškove).

Ako želite postati padobranac ili to želi netko od vaših prijatelja/poznanika, možete se javiti na mail nimbus@nimbus.hrtunavicious@gmail.com ili na broj mobitela 098699611 najkasnije do srijede 4. ožujka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA