21.8 C
Dubrovnik
Utorak, 30 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiGrad je prepun ljudi, otvoren je Zimski festival: mažoretke, djedica, kolendari, radost

Grad je prepun ljudi, otvoren je Zimski festival: mažoretke, djedica, kolendari, radost

Paljenjem blagdanske rasvjete na Stradunu i službeno je obilježen početak 9. Dubrovačkog zimskog festivala. Uz male kolendare Dječjeg zbora Dubrovnik, mušku klapu FA Linđo, gradsku glazbu s mažoretkama, prisutne je razveselio i posebni ovogodišnji gost Zimskog festivala, Djed Mraz iz Laponije sa svojim veselim pomagačima vilenjacima.

Djed Mraz, nakon današnjeg druženja u atriju Kneževa dvora, poziva djecu na ponovni susret i sutra, 27. studenog, od 10 do podne i od 15 do 19 sati.

Dvodnevno druženje s Djedom Mrazom u Dubrovniku poklon je koji su najmlađima za nezaboravni početak Adventa osigurali Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik.

Dubrovački zimski festival nakon dvije pandemijske godine zablistat će u punom sjaju s bogatim programom koji na Stradun donosi čak 10 koncerata.

Nakon otvaranja festivala uz grupu Dalmatino, 3. prosinca nastupit će Urban & 4, povodom Dana branitelja Dubrovnika 6. prosinca nastupit će Doris Dragović; Neno Belan i Fiumensi priredit će 10. prosinca Rock galamu, 17. prosinca na pozornicu će se popeti Opća opasnost, Željko Bebek za dubrovačku publiku koncert će održati na blagdan sv. Stjepana, dok će Massimo na Stradunu nastupiti dan uoči Stare godine.

Vrhunac festivala bit će spektakularni doček Nove godine uz Antu Gela i njegov bend, te jednu od najvećih glazbenih zvijezda hrvatske estrade Petra Graša, koji će Dubrovčane i njihove goste uz veličanstveni vatromet uvesti u novu godinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA