Općini Konavle 80 tisuća kuna za uređenje dječjeg igrališta na Zvekovici

Općini Konavle odobreno je 80 tisuća kuna za uređenje dječjeg igrališta na Zvekovici, u sklopu projekta “Prekogranična suradnja kroz revitalizaciju zelenih površina: parkova, igrališta i javnih površina za outdoor aktivnosti.” Radi se o potporama manje financijske vrijednosti iz Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a partner Općini Konavle u ovom zajedničkom projektu ukupne vrijednosti 230 tisuća kuna je Grad Mostar.

Potpisivanju Ugovora o financiranju prisustvovao je pročelnik UO za ruralni razvoj , gospodarstvo i EU fondove Perica Pušić, a svečano su ih uručili ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU Nataša Tramišak te državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Cilj ovog programa je pružanje potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini, osnaživanje naše suradnje i podizanje kvalitete života cjelokupnog stanovništva na programskom području.

1 KOMENTAR

  1. Bilo je i vrijeme.Sram te bilo Lasiću da općina zadnjih 15 godina nije uložila ni kune u to igralište koje je puno smeća,žica i boca alkohola.
    Dom dan na upravljanje balavcima lokalnih podobnika.
    Pronalitetna politika Vam je nula!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.