Naš stožer razmatra formiranje triju cjelina kroz koje će se smjeti kretati bez propusnica: dolina Neretve, otoci i Pelješac, šire dubrovačko područje

Obzirom na sve veće primjedbe građana koji s negodovanjem prate događanja oko zadržavanja strogih mjera ograničenog kretanja kroz našu županiju, a o kojima odlučuje svaki lokalni Stožer, Joško Cebalo je najavio neke preinake, koje se moraju usuglasiti između lokalnih jedinica, ali pod strogim naputcima epidemiologa.

-Razmišljamo o formiranju triju cjelina u našoj županiji u kojima bi se moglo kretati bez propusnica. Riječ je o dolini Neretve, otocima i Pelješcu, te širem području grada Dubrovnika. Kada mi donesemo i usuglasimo prijedlog na lokalnoj razini, poslat ćemo to Nacionalnom stožeru koji će dati svoj konačan sud – kazao je Cebalo.

Naglasio je kako bi isti režim ostao važiti za otoke, te i kada se donesu ove nove mjere, da će se na otoke morati tražiti propusnica.

Cebalo je i informirao kako je dosad iz naše županije prema Zagrebu pošlo 1306 uzoraka, te kako ih je 110 pozitivnih. Izlječeno je 15 osoba, a čekaju se nalazi od 107 u međuvremenu uzet nalaza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.