15.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 28 ožujka, 2024
NaslovnicaPolitikaKlešković odgovara: Poništit ćemo Zaključak o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta

Klešković odgovara: Poništit ćemo Zaključak o raspisivanju natječaja za prodaju zemljišta

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka Lovorko Klešković javnost i predsjednika ŽUPKE obavijestio je kako će se na Općinskom vijeću naći Zaključak o poništavanju Zaključka o prodaji čestice javnog puta u Brašini, a nakon današnjeg priopćenja iz Župske stranke. Njegov odgovor upućen Bašiću, ali i građanima Župe prenosimo u cijelosti.

Poštovani gosp.  Bašić

zaista je bespredmetno raspravljati o bilo kakvim ignoriranjima, a svakako se ne mislimo prepucavati po medijima, pogotovo ne na razini poluinformacija s kojima Vi i vaše kolege iz Župke uobičajeno baratate jer da ste htjeli točne  informacije, već bi ih dobili od stručnih službi Općine odmah nakon vijeća.

Dakle, natječaj za prodaju 74/147 dijelova čest. zem. 1423/10 Z.UL. 53 k.o. Brašina, nije raspisan niti će biti raspisan.

Odluka o neraspisivanju natječaja donijeta je na temelju dodatnih informacija dobivenih kroz postupak izrade procjene što je na sastanku koji je održan u prostorijama Općine neposredno nakon sjednice vijeća i objašnjeno vlasnicima susjednih parcela, dakle ljudima na koji se navedena problematika odnosi i direktno ih se tiče.

ŽUPKA: Koliko košta javno dobro?

Po završetku izrade procjene i službenog utvrđivanja navedenih činjenica, putem Općinskog vijeća provesti će se poništavanje predmetnog Zaključka.

Stoga Vas još jednom molim da prvo provjerite pa onda u javnost izlazite s ovakvim neistinama. Problemi će se svakako rješavati kako se i trebaju rješavati, unutar stručnih službi Općine i direktno sa strankama u postupku, a ne s vijećnicima željnim medijske pažnje.

S poštovanjem,
Predsjednik Općinskog vijeća
Lovorko Klešković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA