14.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 travnja, 2024
NaslovnicaLifestyle2020. U RETROVIZORU: Joško Cebalo/ naučila me je strpljenju i razmišljanju izvan...

2020. U RETROVIZORU: Joško Cebalo/ naučila me je strpljenju i razmišljanju izvan okvira

Godinu za nama teško je zaista opisati. Nazvao bih je prvenstveno izazovnom, zaista. Ali bih istaknuo i kako nas je 2020. naučila da stvari gledamo malo drugačije, da razmišljamo izvan okvira, ali prije svega da budemo strpljivi.

Osobno, prošao sam puno toga, na poslovnom planu prvenstveno. Kao načelnik našeg Stožera imao sam priliku biti upućen u zaista cijelu aktualnu situaciju iz čega sam puno naučio. Naučio sam toliko toga o ljudima, o komunikaciji, ali i važnosti međusobnih odnosa. S druge strane, moram istaknuti i uspjehe naše županije na mnogim poljima. Osobno, jako sam ponosan na brojne realizirane i one koji su na korak do realizacije. U tom smislu, ova godina za nama bila je uspješna. Ali, svima nama želim puno uspješniju 2021., punu onoga čega nam je nedostajalo u godini za nama-zajedništva i zajedničkog veselja.

Na privatnom planu, moram istaknuti da sam ponosan otac dvoje prekrasne djece koji mi svaki zajednički trenutak ispunjaju ljubavlju i dokazuju što je ono najvrjednije. Zato je moja najveća želja svim našim sugrađanima upravo ljubav.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA