15.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 28 ožujka, 2024
NaslovnicaLifestyle2020. U RETROVIZORU/ Jelena Tamindžija: Iako vratolomna, godina na izmaku naučila...

2020. U RETROVIZORU/ Jelena Tamindžija: Iako vratolomna, godina na izmaku naučila me da ništa ne smijemo uzimati zdravo za gotovo

U sitno brojimo, i iako s dolaskom Nove godine 2021. neće biti riješeni problemi u kojima se svijet našao ove COVID 2020. vjerojatno jedva čekate da je ostavimo za nama. Prepuna izazova, neizvjesnosti, ali i straha… Napišite nam: Čemu vas je naučila – kako u privatnom, tako i u poslovnom životu godina na izmaku?

Jelena Tamindžija, povjesničarka umjetnosti i kustosica u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, ističe kako ju je godina na izmaku naučila odgovornosti i solidarnosti, a podsjetila ju je i da ljude i stvari koje imamo u životu ne smijemo uzimati zdravo za gotovo. Kad je pak posao u pitanju, spoznala da je da teška vremena donose kreativna rješenja.

“Ova me je godina naučila većoj odgovornosti, solidarnosti i pomoći ljudima koji su se našli u težim problemima te ponovno opomenula da stvari i ljude koje imamo u životu ne smijemo uzimati zdravo za gotovo. Nikad ne znamo kada će nama trebati pomoć u životu te je stoga važno uvijek pružiti ruku pomoći ljudima koji su se nezasluženo našli u nezgodnoj životnoj situaciji, nadajmo se ipak trenutačnoj.

Na privatnom je planu ova godina bila pravi vratolom počevši od dva puta odgođenog vjenčanja za neke ljepše dane kad će nam bliža obitelj i kum biti u mogućnosti sjesti na avion i doći u Hrvatsku, no njihovo zdravlje nam je ipak bilo bitnije od bacanja buketa pa se više ne zamaramo toliko planiranjem točnog datuma.

Na poslovnom planu ova je godina donijela brojne izazove prvenstveno na financijskom planu, no drago mi je da teška vremena donose i kreativnija rješenja i veći napor u samom poslu i timskom okruženju što nam je pomoglo uspješno prebroditi ovu godinu na čemu sam baš ponosna na cijeli tim Umjetničke galerije Dubrovnik.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA