29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaKultura20. FESTA DUBROVNIK Otvorenje izložbe posvećenoj parcu, promocija albuma klape Kaše

20. FESTA DUBROVNIK Otvorenje izložbe posvećenoj parcu, promocija albuma klape Kaše

Ovogodišnji program jubilarne 20. Feste Dubrovnik započet će tradicionalnom izložbom posvećenoj Sv. Vlahu koja ove godine nosi naziv “Grad Sv. Vlaha”. Otvaranje izložbe je u ponedjeljak 25. siječnja u 19 sati u predvorju Kazališta Marina Držića.

“Na izložbi izlaže 15 autora: Anto Violić, Diana Rajić, Josip Škerlj, Josipa Vlašić, Luce Đuraš, Marijan Fragić, Marijana Hure, Marta Baće, Mirica Dubčić, Miroslav Stamatović, Mišo Baričević, Nino Dubčić, Silvija Sikavica i Valter Kožul.

Na radovima prevladavaju motivi parca i vedute grada. Izložba je organizirana u suradnji dubrovačkih udruga Festa Dubrovnik, Hrvatske matice iseljenika i Dubrovačke udruge likovnih umjetnika. Organizaciju izložbe pomogli su Kazalište Marina Držića, Umjetnička galerija Dubrovnik, Dom Marina Držića, Marin Ivanović, Andrea Batinić i Igor Brautović. Fotografija rada koji je izabran kao najbolji i koja krasi plakat je rad Mirice Dubčić.

Otvaranje izložbe je u ponedjeljak 25. siječnja u 19 sati u predvorju Kazališta Marina Držića. Izložba ostaje otvorena do 7. veljače 2021.

U četvrtak, 28. siječnja 20201., u 20 sati u Kazalištu Marina Držića održat će se promocija albuma klape Kaše MISA SV. VLAHA, autora Vicka Dragojevića.

Humanitarna namjena 20. Feste bit će usmjerena Općoj bolnici Dubrovnik za borbu protiv covida.

COVID račun Opće bolnice Dubrovnik HR8123900011500172671.

Zahvaljujemo svima koji će donirati sredstva”, stoji u priopćenju koje potpisuju Nano Vlašić predsjednik Udruge u Darija Mikulandra Žanetić, umjetnička ravnateljica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA