20.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaLifestyleZvali smo pitat zatvaraju li, a saznali "ekskluzivu" - da je Tutto...

Zvali smo pitat zatvaraju li, a saznali “ekskluzivu” – da je Tutto bene produljio ugovor za studentsku prehranu do 15. lipnja

Zvali smo zbog jednog, a doznali i “ekskluzivu”, kako ju je nazvao Mario Zvono, vlasnik poznatog dubrovačkog fast food lanca Tutto bene.

-Potpisali smo produljenje ugovora za prehranu studenata do 15. lipnja sa Studentskim centrom – kazao nam je Zvono, dodavši kako je prvotni ugovor potpisan do 1. travnja. Tutto bene je u to vrijeme, lani u listopadu izvučen poput “asa iz rukava”, jer je čelništvo Studentskog centra bilo u popriličnoj nevolji budući su se studenti gotovo našli na cesti nakon što je Teatar, u rujnu, odustao od pružanja usluga prehrane studenata. Ugostiteljski objekt koji bi pružao uslugu prehrane studentima za “siću” od nekoliko kuna, nije se lani mogao naći “ni svijećom”. Danas se taj potez Tutto bene-a koji se u listopadu lanjske godine doimao gotovo njihovim “žrtvovanjem” dobre zarade s turistima, pokazao sjajnom odlukom, jer će sezona već je sasvim jasno svima, zakazati u potpunosti. U lapadskom Tutto bene-u neće biti turista i gostiju u broju na koji su navikli, ali će biti studenata.

A, zašto smo primarno nazvali vlasnika Tutto bene pizzeria i brze prehrane? Kako bismo izravno provjerili ima li istine u tome da zatvara svoje objekte i ljude šalje na berzu?

-Ima samo malo istine – odgovorio je Zvone, dodavši:

-Ništa ne zatvaramo, ali ćemo radno vrijeme prilagoditi novonastaloj situaciji.

A zaposlenici? Poslat ćete ih na berzu rada?

-Sa zaposlenicima smo sve napravili dogovorno, dio njih ostaje raditi, dio ide na berzu, ali sve, ponavljam, u dogovoru. Firma se ponaša odgovorno, pripremili smo kapital i napravili plan kako preživjeti ovo krizno razdoblje – kazao nam je Zvone.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA