Nedjelja, 7 ožujka, 2021
Naslovnica Lifestyle INICIJATIVA: liječnicima i osoblju KB Dubrava ponuditi Župski tjedan sunca

INICIJATIVA: liječnicima i osoblju KB Dubrava ponuditi Župski tjedan sunca

Zanimljiva i plemenita ideja župske udruge Kurenat dobila je podršku Turističke zajednice i Općine, koje pozivaju župske iznajmljivače da u nadolazećoj turističkoj sezoni, tijekom pet do sedam dana, svoje smještajne kapacitete besplatno ponude zdravstvenim djelatnicima Kliničke bolnice Dubrava, centralnog nacionalnog respiracijskog centra za oboljele od koronavirusa.

Na zajedničkom sastanku na kojem su sudjelovali predstavnici udruge, Općine i TZ-a dogovoreno je kako će se Turistička zajednica dopisom obratiti svim privatnim iznajmljivačima kao i hotelskim kućama na području Općine Župa dubrovačka, a uz dopis će dostaviti i obrazac koji je potrebno popuniti sa svim traženim podacima.

„Temeljni cilj inicijative Župski tjedan sunca je nagraditi sve članove zdravstvene struke Kliničke bolnice Dubrava, koji su bezrezervno pomagali svim ugroženim skupinama u borbi protiv pandemije Covid-19, tako da im se omogući zasluženi odmor tijekom nadolazećeg proljeća i ljeta za vremensko razdoblje od pet ili sedam dana. Ova gesta bila bi svojevrsna zahvala za njihov trud i rad tijekom godine prepune neizvjesnosti i izazova uzrokovanih pandemijom.

Nadamo se kako će mnogi iznajmljivači prepoznati važnost ove inicijative i potvrditi svoje sudjelovanje u akciji kako bismo što većem broju zdravstvenih djelatnika Kliničke bolnice Dubrava omogućili da ovog ljeta upoznaju sve ljepote našeg prekrasnog podneblja. Naime, njima će ova skromna gesta značiti mnogo a mi ćemo kao zajednica pokazati dobro srce prema onima koji su spasili živote mnogih“, istaknula je predsjednica udruge Kurenat, Maruška Sambrailo.

„Sudionici će imati fleksibilnost glede odabira perioda u kojem će svoj objekt staviti na raspolaganje tako da će imati dovoljno prostora za prodaju svojih turističkih kapaciteta redovnim gostima”, naglasila je Anamarija Kusalo, direktorica Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka.

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli podržao je inicijativu i unaprijed zahvalio iznajmljivačima, koji će se odazvati ovom pozivu dodajući kako ” vjeruje da će se Župa dubrovačka pokazati  kao izvrstan domaćin”.

Svi zainteresirani za ovu akciju za dodatna pitanja mogu kontaktirati Turističku zajednicu općine Župa dubrovačka na broj telefona 020/486-254 ili putem e-maila info@dubrovnik-riviera.hr

Krajnji rok za prijavu je 20. veljače 2021.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić