31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaŽUPKA - potvrđen novi mandat starom vodstvu. Tko će biti kandidat za...

ŽUPKA – potvrđen novi mandat starom vodstvu. Tko će biti kandidat za načelnika?

Na jučer održanoj, prvoj redovnoj izbornoj skupštini Župske stranke, članovi skupštine, među kojima i delegati novoosnovanih ogranaka, potvrdili su četverogodišnji mandat potpredsjednicima stranke, članovima Predsjedništva, članovima Nadzornog odbora i Suda časti.

Marko Miloslavić i Petar Vuletić tako će nastaviti obnašati funkciju podpredsjednika stranke još četiri godine, a uz njih za predsjednika Nadzornog odbora ponovno je izabran Mario Grbić, dok je za predsjednika Suda časti izabran Robert Ćorak u još jednom mandatu. Pored izbora za članove tijela stranke, Skupštini su podnesena i izvješća o radu stranke, kao i njenih tijela.

Predsjednik ŽUPKE Antun Bašić u obraćanju članovima skupštine između ostalog je rekao kako je iza njih godina puna različitih izazova, ali bez obzira na krizu ne smije se prestati graditi i razvijati zajednica. Zahvalio je članovima na svim aktivnostima kojima su na razne načine doprinijeli radu i razvoju stranke, posebno članovima koji su vijećnici u Općinskom vijeću Župe dubrovačke.

“Njihov kontinuirani rad i hrabrost u obrani interesa mještana Župe dubrovačke, polako, ali sigurno prepoznaje sve veći broj sugrađana. ŽUPKA je donijela nadu stanovnicima Župe dubrovačke da će se brojni otvoreni problemi konačno pomaknuti s mrtve točke, te da će se servis Općine podići na razinu primjerenu vremenu u kojem živimo”, istaknuo je Bašić.

Na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke, na dnevni red će doći i odabir kandidata za Načelnika Općine Župa dubrovačka koji će se kandidirati na nadolazećim lokalnim izborima. Sjednica će se održati početkom idućeg tjedna, a javnost će o svemu biti pravovremeno obaviještena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA